Villa: Tito je spreman da preuzme Barcu

Očekuje ponovo odlične igre Barcelone

Villa: Tito je spreman da preuzme Barcu

A. Haznadarević

Napadač Barcelone koji će zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj smatra da će biti potpuno spreman za novu sezonu, te se kratko osvrnuo na promjenu na klupi svog kluba.

David Villa je siguran da novi trener Barce Tito Vilanova može nastaviti uspješno voditi ekipu, baš kao što je to Guardiola radio, te tvrdi da se Pep prije donošenja odluke konsultovao sa Titom.

"Tito je spreman da preuzme Barcelonu", smatra Villa, te pojašnjava:
"Guardiola se nije odlučio na odlazak bez konsultacije sa Titom prije toga".

Tridesetogodišnji napadač se nije uspio oporaviti od loma noge do početka Evropskog prvenstva, međutim smatra da će u novu sezonu ući u punoj formi.

"Dao sam sve od sebe da zaigram na Euru, ali u julu počinje nova sezona te do tada sve treba biti bolje", zaključuje španski napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.