Villareal bez problema protiv Osasune

'Žuta podmornica' slavila 3:1

Villareal bez problema protiv Osasune

Fudbaleri Villareala danas su slavili pobjedu protiv Osasune sa 3:1 u okviru 6. kola španske Primere.

Villareal je poveo već u 5. minuti kada je strijelac pogotka bio Alexandre Pato. Bio je to njegov prvi pogodak u Primeri za 'Žutu podmornicu'. Već u 24. minuti bilo je 2:0 za domaće, a strijelac gola bio je Bruno i to sa jedanaest metara.

Domaći su potpuno deklasirali već ranjenog protivnika u 39. minuti kada je Sansone pogodio za visokih 3:0. Ipak, počasni pogodak za goste uspio je postići Torres i to u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena sa jedanaest metara. 

Villareal se nakon ove pobjede nalazi na 4. mjestu Primere sa samo dva boda manje od lidera Reala, dok je Osasuna posljednja sa samo dva boda.

Potražite više informacija na temu La Liga:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi