Villarreal remizirao na gostovanju kod Getafea
FOTO: epa.eu

Primera Division, 31. kolo

Villarreal remizirao na gostovanju kod Getafea

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 31. kola španske Primere bodove su podijelili Getafe i Villarreal, a njihova utakmica okončana je rezultatom 1:1.

Nako prvog poluvremena koje je bilo dosta nezanimljivo, u drugom dijelu utakmice je bilo mnogo zanimljivije. Već na startu drugog poluvremena Uche je "žutu podmornicu" doveo u vodstvo pogotkom s bijele tačke. 

Na utakmici, koja je bila puna nervoze, viđeno je osam žutih kartona, a šest ih je glavni arbitar pokazao fudbalerima gostujuće ekipe. 

Konačnih 1:1 postavio je Castro. Lago je ubacio s lijeve strane, a njegov saigrač loptu glavom proslijedio u malu mrežu Asenjovog gola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera Division, 31. kolo:
Getafe - Villarreal 1:1 (Castro 64. / Uche 52.) 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.