Višća kao "premiju" dobio dres Željezničara

Nakon gola u pobjedi nad Rizesporom

Višća kao "premiju" dobio dres Željezničara

Edin Višća jedan je od rijetkih fudbalskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine koji igra u konstantnoj formi, slobodno možemo reći konstantno dobroj formi. Ovoga vikenda nekadašnji fudbaler Željezničara je sa svojim Basaksehirom savladao ekipu Rizespora s 3:1, a strijelac pogotka za 2:1 bio je upravo reprezentativac naše zemlje.

Na susretu koji se igrao na stadionu Fatih Terim brzonogi bh. fudbaler ovoga puta je imao i podršku manje grupe navijača iz naše domovine, a pogodak kojim je Višća tim iz Istanbula doveo u vodstvo od 2:1 proslavio je upravo sa ovom grupicom navijača.

Zanimljivo je da se reprezentativac naše zemlje i nakon susreta zahvalio svojim zemljacima koji su pružali podršku njemu i njegovom timu, a kao "premiju" za pobjedu i pogodak Višća je dobio dres Željezničara, kluba iz kojeg ga je put odveo upravo na Bosfor.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Višći je gol protiv Rizespora bio šesti u ovoj sezoni, a pored šest pogodaka bh. reprezentativac upisao je i četiri asistencije, od kojih je jednu zabilježio u okviru Kupa Turske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.