Višća strijelac, Vahin Trabzon izvukao bod

Superliga, 3. kolo:

Višća strijelac, Vahin Trabzon izvukao bod

M. Šljivak

Fudbaleri Basaksehira remizirali su večeras u 3. kolu turske Superlige s ekipom Trabzonspora (1:1), a gol za domaće je postigao bh. reprezentativac Edin Višća.

Tim Vahida Halilhodžića je bio bolji rival. Posebno su dominantni bili u prvom poluvremenu, ali je mreža Basksehira ostala netaknute i na odmor se otišlo bez golova.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme Basaksehir dolazi do vodstva. Mrežu Trabzonspora je pogodio Edin Višća za prednost od 1:0.

Ovaj gol kao da je dao krila domaćim igračima. Stvarali su prilike pred golom Trabzona, ali su u finišu ostali bez tri boda. Dosuđen je penal, a precizan je bio Osar Cardozo za konačnih 1:1.

Višća je odigrao kompletan meč...

Superliga, 3. kolo:
Basaksehir - Trabzonspor 1:1 (Višća 47' / Cardozo 90+3'p)

O71wzqvFnru

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije