Višća u idealnom timu 3. kola turske Superlige

Nastavio pružati sjajne partije

Višća u idealnom timu 3. kola turske Superlige

Bh. reprezentativac Edin Višća nastavio je pružati sjajne partije i u novoj sezoni turske Superlige. 

Višća je protekle sedmice bio dvostruki strijelac u pobjedi Basaksehira nad Bursasporom (2:1), što nije prošlo nezapaženo od strane tamošnjih dnevnih novina Fotomac. 

Pomenute novine uvrstile su brzonogog igrača bh. reprezentacije u idealni tim 3. kola turske Superlige, kojeg još čine: Nani (Fenerbahce), Gokhan (Besiktas), Oguzhan (Besiktas), Diego (Fenerbace), Sneijder (Galatasaray), Zeki (Kayserispor), N'Diaye (Osmanlispor), Sabri (Galatasaray), Rodallega (Akhisar), Hopf (Genclerbirligi). 

Dobre igre Višće rezultirale su i novim pozivom u reprezentaciju i sigurno da njegova forma uoči utakmice sa Belgijom najviše raduje selektora Mehmeda Baždarevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.