"Više sam očekivao od Pjanića, bio je bolji u Romi"

Petro Anastasi iskreno o bh. fudbaleru

"Više sam očekivao od Pjanića, bio je bolji u Romi"

Bivši napadač Juventusa Pietro Anastasi komentarisao je poraz Stare dame od Milana, a dotakao se i našeg reprezentativca Miralema Pjanića.

Legendarni Juventusov as smatra da Pjanić nije na nivou na kojem bi trebao biti, te da igre našeg fudbalera za njega predstavljaju razočarenje.

"Izgubili smo od Milana i taj rezultat je loš. Odluku sudaca neću komentarisati, ne bavim se tim stvarima, već samo igrom na terenu. Mi ne igramo dobro, a neki igrači nisu na svom nivou", rekao je Anastasi, koji je potom prokomentarisao Pjanića:

"Od njega sam više očekivao. On može dati mnogo ovoj ekipi, ali za sada nije na nivou svojih igara iz prošlosti. Bio je bolji u Romi".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pietro Anastasi je za Juventus igrao od 1968. do 1976. godine i u tom periodu je u 205 utakmica postigao čak 189 golova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi