Visok poraz Nadarevićevog Trapanija

Seria B, 6. kolo

Visok poraz Nadarevićevog Trapanija

Italijanski drugoligaš Trapani čiji dres nosi bh. internacionalac Enis Nadarević, u šestom kolu Serije B doživio je visok poraz od Varesea.

Rezultat na kraju susreta glasio je 5:2, a domaća momčad Varesea uspjela je već u prvom poluvremenu postići četiri pogotka, za koje su se pobrinuli Rea, Neto, Lupoli i Capezzi.

U drugom poluvremenu, tačnije u 58. minuti, Trapani preko Mancosua postiže prvi pogodak, a nakon nekoliko minuta i drugi. Ovaj put realizator u 66. minuti bio je Nadarević, ali u 80. minuti Varese preko Barberisa dolazi do novog pogotka i postavlja konačnih 5:2. 

Nakon današnjeg poraza Trapani se u drugom rangu italijanskog nogometa nalazi na devetoj poziciji s devet osvojenih bodova, dok je Varese zahvaljujući pobjedi pobjegao sa dna tabele i trenutno drži 18. poziciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.