Vjerovali ili ne: Dinamo odbio 30 miliona eura iz Engleske

Ne daju svoje igrače

Vjerovali ili ne: Dinamo odbio 30 miliona eura iz Engleske

E. Škorić

Čelnici Dinama su bez ikakvih problema odbili ponudu od 30 miliona eura.

Nijedan klub u regionu to sebi ne može priuštiti, ali Dinamo može, pa je odbio ovih dana 30 miliona eura za dvojicu svojih talentovanih igrača.

Ofanzivac Ante Ćorić i defanzivac Filip Benković veliki su potencijali i Dinamo je, pišu Sporstke novosti, mogao dobro da zaradi na njima, ali je odlučio da ih zadrži.

Dinanamo očekuje da njih dvojica u narednom periodu budu nosioci igre Modrih i zato je određeno da se ni po koju cijenu sada ne prodaju. Dinamo je ranije uspijevao prodati igrače za velike sume novca.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Pjaca je otišao u Juve za  23 miliona, Rog u Napoli za 13.5, dok je Brekala Wolfsburg platio sedam miliona i Zagrepčani su zaista u takvoj situaciji da mogu da nude visoke iznose za igrače, a i da zadrže one najbolje.

Inače, engleski drugoligaš Newcastle je bio spreman da plati gore spomenuti dvojac Dinamu za 30 miliona eura, ali oni će još neko vrijeme biti stanovnici Maksimira.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi