"Vjerujem da je Emir naučio iz svojih grešaka"

Hertha želi Spahića, Dardai poručuje

"Vjerujem da je Emir naučio iz svojih grešaka"

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Emir Spahić karijeru bi mogao nastaviti u redovima Herthe, javljaju njemački mediji.

Nakon što je neslavno završio svoju epizodu u Bayer Leverkusenu bosanskohercegovački reprezentativac je još uvijek bez kluba, no neće još dugo biti.

Spahića i pored velikog skandala zbog kojeg je otišao iz Bayera u svojim redovima želi nekoliko klubova, među kojima je i Hertha.

Informacija o Herthinom interesovanju za Spahića pojavila se prije par dana u njemačkim medijima, a potvrđena je i od strane trenera berlinske ekipe Pala Dardaija.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"U slučaju transfera dobili bismo veliko pojačanje. U principu, vjerujem da je Emir naučio iz svojih grešaka", izjavio je Dardai.

Podsjetimo, Spahić je prošlu sezonu odigrao na vrhunskom nivou. Igrao je možda i najbolji fudbal u karijeri, ali nakon jednog susreta u Leverkusenu potukao se sa zaštitarima, pa Apotekarima nije preostalo ništa drugo osim da sa našim reprezentativcem raskinu ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.