"Vjerujte mi, Napoli može doći do finala Lige prvaka"
Foto: EPA

Fabio Capello i više nego optimističan

"Vjerujte mi, Napoli može doći do finala Lige prvaka"

Ekipa Napolija je novu sezonu Lige prvaka otvorila sa dvije pobjede i to protiv Dynamo Kijeva (2:1) i Benfice (4:2).

Tim Maurizija Sarrija igra odlično, a komplimenti stižu sa svih strana. Najdalje je otišao Fabio Capello, koji je istakao da ovaj tim može doći i do finala Lige prvaka.

"Vjerujte mi, Napoli ima kvalitet da dođe do finala Lige prvaka. Zaista vjerujem u ovaj tim koji igra sjajan fudbal. Želja mi je da u finalu vidim italijanski okršaj", rekao je Capello, te dodao:

"U fudbalu se stvari brzo mijenjaju i situacija sada nije ista kao prije recimo 20 godina. Dolaze neki novi klubovi, mijenjaju se standardi i mislim da je Napoli vrlo ozbiljan kandidat za samu završnicu Lige prvaka. To je tim koji je izuzetno organizovan i milina je gledati kako igraju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi