Vladavić: Karijeru nastavljam u Rusiji

Vladavić: Karijeru nastavljam u Rusiji

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Admir Vladavić karijeru će nastaviti u Rusiji, potvrdio je to u razgovoru za SportSport.ba.

Brojne su bile špekulacije posljednjih dana o tome gdje će nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Admir Vladavić nastaviti karijeru, a neki su navodi govorili kako će se vratiti u neki od premijerligaških klubova.

Međutim, od povratka u BiH nema ništa, s obzirom na to da je Vladavić ove sezone već igrao za dva kluba (Salzburg i Žilinu), te po pravilima FIFA nema pravo nastupa i za treću ekipu. Jedina opcija prema kojoj bi Vladavić mogao igrati do kraja ove sezone je Rusija, u kojoj prvenstvo (ne)počinje kao i u većini evropskih država zbog zime.

"Prije pet dana boravio sam u Žilini gdje sam se sastao sa čelnicima kluba i mogu reći da ću karijeru nastaviti u Rusiji, pošto je to jedna od rijetkih liga gdje mogu igrati ovo proljeće. Ne smijem još otkrivati ime kluba, ali transfer će biti 100  odsto realzivan, a Žilina će na ime obeštećenja dobiti 800.000 eura", potvrdio je Vladavić u razgovoru za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.