Vodstvo Kölna spremilo nagradu za svoje navijače

Slave opstanak u Bundesligi

Vodstvo Kölna spremilo nagradu za svoje navijače

Teme:

Fudbaleri Kölna uspjeli su izboriti opstanak u elitnom razredu njemačkog fudbala, a tim povodom vodstvo kluba odlučilo je nagraditi svoje navijače.

Naime, klub je pozvao navijače da nakon utakmice sa Wolfsburgom ostanu na 'RheinEnergie' stadionu, jer ih čeka velika proslava i uživanje uz tri angažovana benda. Za svako kupljeno pivo na stadionu, klub daje i jedno besplatno. 

"Ostanak u najvišem rangu je veliki uspjeh. Želimo zahvaliti našim navijačima jer smo zajedno igrali svaku utakmicu. Cijenimo svakoga ko je uz nas", izjavio je predsjednik kluba Werner Spinner. 

Köln u njemačkom prvenstvu trenutno zauzima 12. poziciju sa osvojenih 39 bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.