Vojislav Stanković na korak od Palerma

Ipak ništa od prelaska u Lazio

Vojislav Stanković na korak od Palerma

Vojislav Stanković u posljednje vrijeme spominjao se kao novo pojačanje Lazija. Od toga, ipak, neće biti ništa.

Iako je i sam stoper izjavio kako se "ponuda takvog velikana ne dobija svaki dan", njegova želja za odlaskom na Olimpico se po svemu sudeći neće ostvariti. Ali bi Stanković ipak trebao završiti u Italiji.

"Stanković će 95% irati za Palermo. Dva kluba su dogovorila transfer i uskoro možemo očekivati zvaničnu potvrdu. Mi smo zadovoljni ovim poslom. Mislim da je Palermo najbolje rješenje za njega", rekao je igračev menadžer Dušan Milojević.

Lazio je prije nekoliko dana u svoje redove doveo Santiaga Gentiletta koji je također defanzivac, pa odustajanje od dovođenja fudbalera Partizana i nije pretjerano čudo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.