Vojvodila slavila i na Velsu i plasirala se u treći krug

Dalje ide i Lokomotiva Zagreb

Vojvodila slavila i na Velsu i plasirala se u treći krug

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u treće kolo Evropa lige nakon što su i na Velsu slavili protiv Connah'sa sa 2:1.

Vojvodina je slavila u prvom meču sa 1:0 na domaćem terenu i bilo je jasno da, ako postignu gol u gostima, bit će na pragu prolaza dalje. To se i desilo u 8. minuti kada je Meleg pogodio za veliko slavlje gostiju.

Isti fudbaler je uduplao prednost srbijanskog predstavnika i to u 49. minuti sa jedanaest metara. Sve što su domaći napravili je utješni gol u 65. minuti susreta kada je strijelac bio Wilde.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dalje se plasirala i ekipa Lokomotive iz Zagreba koja je slavila u revanšu sa 3:0 protiv finskog Rovaniemija. Strijelci za Lokomotivu bili su Fiolić i dva puta Marić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti