Vojvodina poražena od Mladosti

Super liga Srbije

Vojvodina poražena od Mladosti

D. Vejo

Fudbaleri novosadske Vojvodine danas su na iznenađenje mnogih poraženi na svom terenu od ekipe Mladosti rezultatom 0:1 (0:1) u okviru 27. kola Super lige Srbije.

Novosađani su dosta bojazno ušli u meč. Igrao se osmi minut kada Odita dovodi u goste u vodstvo, a na kraju ispostavit će se i postavlja konačan rezultat.

Stvar je Lalama još više otežao njihov defanzivac Mario Maslać koji u 32. minuti susreta dobija direktan crveni karton pa tako mora ranije pod tuš.

Nakon toga, pokušavala je Vojvodina da izjednači do kraja prvih 45 minuta, ali brojčano hendikepirani jednostavno nisu imali niti snage, ali i sreće.

U nastavku, domaći tim je vodio riječ. Pokušavala je novosadska ekipa preko Melega i Trujića da sačuva obraz ali nije išlo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi