Vojvodina spremna za derbi meč

Okršaj sa Zvezdom

Vojvodina spremna za derbi meč

Fudbaleri Vojvodine nemaju namjeru da prepuste prvo mjesto na tabeli.

Novosađani se danas u derbiju 10. kola Superlige Srbije sastaju sa Crvenom zvezdom, a u redovima trenutnog lidera vlada potpuni optimizam.

"Govoriti da neće biti lako ni nama ni njima, suvišno je. Zvezda je donekle u padu forme, mi smo poslije evropske epizode nastavili seriju, tako da je dobra partija izvjesna. Mislim da nas očekuje pravi fudbalski sprektakl", izjavio je Dejan Meleg, kapiten Vojvodine.

"Zvezda ima sjajne individualce, vanserijske talente, koji potezom mogu da donesu prevagu, ali možda je upravo tu naša šansa, jer mi imamo kolektiv. Takođe, atmosfera u timu je vrhunska i to je naše oružje", dodao je Meleg.

Vojvodina nakon devet odigranih utakmica u šampionatu ima 23 boda, jedan više od Beograđana.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi