"Volio bih da imam Messija u Real Madridu"

Florentino Perez poručio

"Volio bih da imam Messija u Real Madridu"

E. Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Lionel Messi sigurno je želja mnogih ekipa širom svijeta, ali je rijetkost da to prizna neko iz tabora ljutog rivala.

Naime, predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, izjavio je danas da bi volio da Leo Messi jednog dana zaigra u dresu kraljevskog kluba. Perez je objasnio da ne voli igrače koji su ponikli u redovima ljutog rivala Barcelone, ali u ovom slučaju napravio bi iznimku.

"Naravno da bih volio da imam Lionela Messija u Real Madridu. No, on je iz Barcelonine akademije i zbog toga nikada nismo ni pomišljali da ga dovedemo u naš klub", rekao je Perez, te otkrio da je Neymar prvobitno trebao da dođe u Real Madrid, no na kraju je završio u Barceloni.

"Istina je da smo imali veliku želju da dovedemo Neymara u naš klub. Pa, on je čak prošao i ljekarske preglede i bio sam siguran da je sve završeno. Ipak, na kraju je transfer propao jer je on odlučio da želi da igra za Barcelonu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi