"Volio bih da Pochettino bude trener Spursa 10-15 godina"

Daniel Levy poručio

"Volio bih da Pochettino bude trener Spursa 10-15 godina"

Argentinski stručnjam Mauricio Pochettino uživa veliko povjerenje čelnika Tottenhama, posebno predsjednika Daniela Levyja koji u njega ima beskrajno povjerenje.

Koliko je Pochettino omiljen u Tottenhamu najbolje govori posljednja izjava prvog čovjeka kluba, koji ne krije da bi bio najsretniji kada bi on još dugo ostao na klupi.

"Najviše bih volio da Pochettino ostane menadžer Tottenhama u narednih 10-15 godina. U njega imamo ogromno povjerenje, potpuno opravdano", rekao je Levy.

S druge strane, ni Pochettino ne krije da mu je lijepo u sjevernom Londonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sretan sam u ovom klubu. Tottenham ima nevjerovatan potencijal i radujem se periodu koji dolazi. Čekamo na izgradnju novog stadiona i popratnih objekata, koji će po mom mišljenju biti najbolji u Evropi. S vremenom ćemo još rasti i vjerujem da ćemo postati konkurentni najjačim klubovima u borbi za trofeje. Drago mi je što imam podršku predsjednika i Uprave, a ne bih imao ništa protiv da ostanem ovdje još dugo", riječi su Pochettina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti