"Volio bih da se Ibrahimović vrati u Juventus"

Giorgio Chiellini priznao koga bi doveo u Juve

"Volio bih da se Ibrahimović vrati u Juventus"

E. Čaušević

Fudbaler Juventusa Giorgio Chiellini izjavio je da bi u klub na ljeto doveo Zlatana Ibrahimovića.

Štoper Stare dame za italijanske medije kazao je da bi vratio Ibrahimovića u Juventus kada bi jedan dan bio zadužen za transfere.

"Kada bi imao mogućnost da dovodim pojačanja u klub prvo bih doveo Ibrahimovića u napad. On je igrač koji jedinim potezom riješi utakmicu. Volio bih ga vidjeti ponovo u dresu Juventusa", rekao je Chiellini.

Ipak, Chiellini se nije zaustavio samo na Ibrahimoviću i priznao je da ima još fudbalera s kojima bi volio igrati u Juventusu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U odbranu bi doveo Sergija Ramosa, dok bi u veznom redu volio vidjeti Mareka Hamšika. Mislim da bi tada imali savršenu ekipu, ali to je smo mašta", dodao je štoper Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi