Volite klađenje? Spremite novac, ovi timovi prolaze grupu

Analitičari najviše šansi daju Realu

Volite klađenje? Spremite novac, ovi timovi prolaze grupu

M. Šljivak

Novo izdanje Lige prvaka počinje sutra, a ukoliko volite igrati kladionicu i uplaćivati iznose na prolaz određenog tima među 16 najboljih, onda bi mogli poslušati analitičare koji su već odredili koji timovi imaju najveće šanse za prolaz dalje.

Očekivano, najveći evropski klubovi imaju i najviše šanse za prolaz grupe. Španski klubovi su na vrhu ove liste, a najveće šanse ima aktuelni prvak Real iz Madrida sa 98.6% šansi za prolaz grupe.

Odmah iza njih slijede Barcelona (98,5%) i Atletico Madrid (95,3%), a preko 90 procenata šansi za prolaz grupne faze imaju još Chelsea i Bayern. 

Sigurno je međutim samo da nas čeka izuzetno zanimljiva sezona u Ligi prvaka, u kojoj će kao i uvijek sigurno biti i iznenađenja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.