Vrančić dvostruki strijelac u pobjedi Darmstadta

Darmstadt uvjerljiv

Vrančić dvostruki strijelac u pobjedi Darmstadta

Povremeni bh. reprezentativac Mario Vrančić bio je dvostruki strijelac u današnjoj pobjedi Darmstadta. 

Njemački bundesligaš je u cilju da se što bolje spremi za subotnji duel sa Hoffenheimom odigrao prijateljski meč sa istoimenim niželigašem, a na kraju je slavio sa uvjerljivih 7:1 uz dva pogotka našeg Marija Vrančića. 

Mrežu SKV Darmstadta naš fudbaler je tresao u 55. i 68. minuti, a osim njega u listu strijelaca još su se upisali Platte, Stroh-Engel (3x) i Steinhofer. Na drugoj strani jedini gol je postigao Mirić na otvaranju drugog poluvremena. 

Ove sezone Vrančić se nije pretjerano naigrao u timu Darmstadta, koji će do kraja sezone voditi grčevitu borbu za opstanak u bundesligaškom društvu. 

Trenutno se nalazi na posljednjoj poziciji sa 12 osvojenih bodova. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi