Vranješ: Priželjkivao sam Zrinjski

Bh. fudbaler iz Legije

Vranješ: Priželjkivao sam Zrinjski

Stojan Vranješ nije krio zadovoljstvo nakon što je saznao da će Legia u drugom pretkolu igrati protiv Zrinjskog. 

Žrijebom u švicarskom Nyonu je odlučeno da će Legiji prva prepreka na putu do Lige prvaka biti Zrinjski, a da će u ovom susretu tim iz Varšave biti veliki favorit svjestan je i povremeni bh. reprezentativac Stojan Vranješ. 

"Svaku ekipu maksimalno respektujemo i za nas od danas počinje operacija zvana 'Zrinjski'. Iako smo bez sumnje favoriti, to ćemo morati opravdati na terenu i uvjeren sam da ćemo uz maksimalno zalaganje svih igrača proći u sljedeću rundu. Znamo da neće biti jednostavno, Zrinjski igra veoma dobro, no vjerujemo u svoj kvalitet", kazao je Vranješ za SportSport.ba. 

Vranješ je dodao da je Legia imala sreće pri žrijebanju. 

"Ja iskreno nisam nešto mnogo razmišljao žrijebu, ali u svakom slučaju sam zadovoljan. Dobro smo prošli, mada ne znam kako u Zrinjskom gledaju na nas. Ja sam se potajno nadao Zrinjskom jer se radi o klubu iz BiH", priznao je Vranješ na kraju razgovora. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prvi meč igrat će se 12 ili 13. jula u BiH, dok je uzvrat 19. ili 20. jula u Varšavi.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti