Vranješ saznao kaznu za obračun s trenerom
Foto: EPA

Zanimljiva kazna

Vranješ saznao kaznu za obračun s trenerom

Nogometni reprezentativac BiH Ognjen Vranješ izgladio je sukob sa trenerom AEK-a Manolom Jimenezom.

Sve se izdešavalo na poluvremenu prijateljske utakmice AEK-a i Čukaričkog. Nezadovoljan zbog izmjene Vranješ (28) je najprije razmijenio teške riječi s trenerom, nakon čega su njih dvojica krenuli u fizički obračun, no daljnji sukob spriječili su zaposlenici kluba. 

Svjestan da je pretjerao Vranješ je priznao krivicu i izvinio se treneru, a kako bi se iskupio za svoje ponašanje morat će cijeloj ekipi platitit večeru, što je bila Jimenezova želja. 

Također, Vranješa su upozorili da se sličan incident u budućnosti ne smije ponoviti, jer će mu u suprotnom biti pokazana izlazna vrata grčkog velikana. 

Potražite više informacija na temu Super League:

Iz AEK-a su poručili da je incident zaboravljen i da se okreću narednom periodu. Klub iz Atine se u grčkom šampionatu nakon 10 odigranih kola nalazi na diobi prvog mjesta s istim brojem bodova kao i Atromitos. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi