Vranješ slavio pobjedu protiv Medunjanina

Elazigspor bolji od Gaziantepsora

Vranješ slavio pobjedu protiv Medunjanina

U posljednjoj utakmici 29. kola turskog fudbalskog prvenstva Elazigspor je sa 2:1 slavio protiv Gaziantepsora.

U duelu između dva bh. reprezentativca Ognjena Vranješa i Harisa Medunjanina više razloga za slavlje je imao Vranješ čiji je tim s ova tri boda pobjegao iz zone ispadanja. Inače oba naša igrača su odigrala svih 90 minuta.

Elazig je poveo u 34. minuti preko Karadeniza i imao je minimalnu prednost sve do 84. minute kada je Yilmaz udvostručio prednost i ovjerio velika tri boda.

Gosti iz Gaziantepa su do počasnog pogotka stigli u 90. minuti kada je Tosun iz penala smanjio na 2:1, ali više nije bilo vremena da se potpuno stigne rezultat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.