Vranješ strijelac za Lechiju protiv Hannovera

Bh. internacionalac

Vranješ strijelac za Lechiju protiv Hannovera

Stojan Vranješ, povremeni bosanskohercegovački reprezentativac, postigao je pogodak u današnjoj utakmici protiv Hannovera.

Lechia i Hannover su odmjerili snage u sklopu finalne utakmice Lublin Cupa, a više razloga za slavlje na kraju je imao njemački bundesligaš.

Vranješ je svoj tim doveo u vodstvo u 67. minuti susreta, no minimalna prednost poljskog prvoligaša nije mnogo trajala. U 89. minuti na 1:1 je izjednačio Karaman i to je ujedno bio konačan rezultat nakon regularnog dijela utakmice. 

Obje momčadi su produžecima uspjele sačuvale svoju mrežu i u izvođenju jedanaesteraca bolji je bio Hannover sa 4:2. 

Dodajmo i to da je naš Stojan Vranješ zbog povrede bio primoran napustiti teren u 77. minuti susreta, kada ga je zamijenio Macierzyński. Lechiji je susret s Hannover poslužio kao kontrolna utakmica uoči početka prvenstva u poljskoj Ekstraklasi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.