Vranješ u čudu ispratio očajnu glumu fudbalera Olympiakosa

Nije ga ni dotakao

Vranješ u čudu ispratio očajnu glumu fudbalera Olympiakosa

U srijedu je u okviru druge utakmice polufinala grčkog Kupa odigran veliki derbi AEK-a i Olympiakosa, u kojem su gosti slavili sa 1:0.

Utakmicu je, osim pogotka Romaoa iz 82. minute, obilježio jedan detalj s kraja prvog poluvremena.

Napadač Olympiakosa Karim Ansarifard pokušao je iznuditi jedanaesterac za svoj tim i to nakon jednog uklizavanja našeg Ognjena Vranješa.

Međutim, kontakt ne da nije postojao već je Vranješ bio poprilično udaljen od Iranca, čijoj se katastrofalnoj glumi smije cijeli svijet.

Čak je i Vranješ ostao u čudu nakon ovog simuliranja, a moramo priznati da dugo nismo vidjeli smješniji i teatralniji pokušaj da se iznudi penal.

Glavni sudac utakmice nije nasjeo na prevaru, ali mu se može zamjeriti što Ansarifardu nije pokazao žuti karton.

Potražite više informacija na temu Super League:

Iako je Olympiakos pobijedio, AEK se nakon ukupnog rezultata 2:2 zahvaljujući golovima u gostima plasirao u finale Kupa gdje će igrati protiv PAOK-a.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti