Vranješu rok do utorka da donese odluku

Dobio unosnu ponudu Astane

Vranješu rok do utorka da donese odluku

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ u narednim danima će donijeti odluku o svojoj budućnosti. 

Vranješ je po okončanju sezone u Primeri nagovijestio da će uskoro potpisati novi ugovor sa Sportingom iz Gijona, međutim planove bi mogla promijeniti unosna ponuda koju je prije nekoliko dana dobio od kazahstanske Astane. 

Klub koji je igrao grupnu fazu Lige prvaka je ponudio Vranješu izdašnu svotu novca kako bi ga doveo u svoje redove i između dvije strane već uveliko traju pregovori i kako smo ranije pisali blizu su dogovora, a špansk medijii tvrde da će bh. fudbaler do utorka morati donijeti odluku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fudbal se igra za novac i stoga ne bi bilo iznenađujuće da Vranješ napusti Gijon kako bi otišao u Kazahstan. Banjalučanin je prije Sportinga nastupao za Gaziantepspor, Elazigspor, Alaniju, Krasnodar, Crvenu zvezdu, Sheriff, Napredak i Borac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi