"Vratiću se još jači, odustajanje nije opcija"
Foto: EPA

Zlatan Ibrahimović se oglasio prvi put nakon povrede

"Vratiću se još jači, odustajanje nije opcija"

Od kada su iz tabora Manchester Uniteda u petak otkrili da je Zlatan Ibrahimović na meču četvrtfinala Lige Evrope protiv Anderlechta zadobio tešku povredu ligamenata, pojavile su se špekulacije da bi njegova karijera mogla biti završena.

Ibrahimović će, prema prvim informacijama, zbog ove povrede pauzirati najmanje do januara sljedeće godine, a njegova budućnost u Unitedu ostaje neizvjesna.

Ipak, sudeći prema njegovom postu na Instagram, za švedskog napadača nema dileme, on je uvjeren u nastavak fudbalske karijere.

"Kao prvo, hvala svima na podršći. Stara je vijest da sam se povrijedio i da ću neko vrijeme odsustvovati sa terena. Kroz ovo ću proći kao i kroz druge stvari u životu i vratit ću se još jači."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"I do sada sam igrao sa jednom nogom, tako da ne bi trebalo biti problema. Jedna stvar je sigurna, ja ću odlučiti kada je vrijeme da prestanem igrati. Odustajanje nije opcija. Vidimo se uskoro", napisao je sjajni fudbaler na svom Instagram profilu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi