Vrijedi desetine miliona eura, a mama ga vozi na treninge

Mbappe čvrsto na zemlji

Vrijedi desetine miliona eura, a mama ga vozi na treninge

E. Škorić

Hrvatski reprezentativac Danijel Subašić hvali Kyliana Mbappea, sjajnog napadača Monaca.

Subašić je jedan od iskusnijih u timu Monaca, dok je Mbappe dječak koji tek ulazi u život odraslih, a svojim igrama na terenu ove sezone je postao pravi hit. Pred revanš četvrtfinala Lige prvaka protiv Borussije, Subašić je govorio o Mbappeu.

"Nije ni čudo da luduju, pa momak je u tri utakmice završnice Lige prvaka Cityju i Borussiji zabio četiri gola. Stvarno je čudo, igra odlično, a tek mu je 18 godina", rekao je Subašić, pa je dodao:

"Dečko je super, normalan, nije umišljen, čvrsto je na zemlji. Eto, svi pričaju o stotinama miliona eura koji ga čekaju u budućnosti, a njega na treninge još voze mama ili klupski vozač. To vam najbolje svjedoči koliko je on i dalje čvrsto na zemlji. Vjerujte mi, ovo što ste do sada vidjeli nije sve, može on još puno bolje, svaki dan na treningu uvjerim se koliko je ubojit. Pred tim momkom je zaista velika karijera".

Subašić ističe da u svlačionici Monaca uvijek vlada dobra atmosfera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kod nas je u svlačionici jako opuštena atmosfera. Nas nekoliko starijih smo tu da mlađima pomognemo savjetom, puno razgovaramo, pokušavamo im pomoći da što lakše uđu u ‘nogomet odraslih’, kako bismo pomogli Monacu da ostvari cilj već ove sezone, a to je trofej", ističe hrvatski golman na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije