"Vrijeme je da Jozo napusti klub"
Foto: Celtic FC

Navijači Celtica nezadovoljni

"Vrijeme je da Jozo napusti klub"

M. Šljivak

Još uvijek potencijalni reprezentativac BiH Jozo Šimunović sinoć se vratio na teren nakon višesedmične pauze.

Štoper Celtica je zaigrao u meču Lige prvaka protiv PSG-a, ali se on kao i većina drugih fudbalera škotskog velikana nije proslavio, te je Celtic u ovom meču primio čak sedam golova (7:1).

Za navijače Celtica Šimunović je bio najlošiji igrač na terenu. Oni su nakon meča poslali  jasnu poruku rukovodstvu kluba da je njegovo vrijeme u klubu isteklo i da bi ga trebali prodati u januaru.

"Jozino vrijeme je isteklo. Molim vas dovedite nam dvojicu štopera i trenera za defanzivu koji ih zna posložiti", poruka je jednog nezadovoljnog navijača, dok drugi tvrdi.

"Jozo ne može više nikog čuvati. Loša igra, jedan od najgorih na terenu".

Ovo su samo neki od komentara navijača škotskog kluba. Oni traže promjene u timu, što će Uprava vjerovatno morati da posluša jer Celtic olako prima golove ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti