Vrsaljko ide u Atletico, čeka se zvanična potvrda

Potvrdio agent hrvatskog fudbalera

Vrsaljko ide u Atletico, čeka se zvanična potvrda

Reprezentativac Hrvatske Šime Vrsaljko će od naredne sezone nastupati za Atletico Madrid.

Transfer bivšeg fudbalera Dinama u redove viceprvaka Evrope je praktično završena stvar i čeka se još samo zvanična potvrda, što je potvrdio i igračev agent Giuseppe Riso.

"Vrsaljkov transfer u Atletico će uskoro biti ozvaničen", poručio je Riso, koji je potom dao komentar i na interesovanje Napolija, koji je bio veoma blizu dovođenja hrvatskog fudbalera:

"Napoli je bio uporan i želio ga je kupiti još u januaru. Želim razjasniti jednu stvar, a to je da Šime nije odbio Napoli. Jednostavno, javio se i Atletico a taj klub je teško odbiti, pogotovo sada kada on igra vrlo važnu ulogu u Evropi. Nakon dugo razmatranja donijeli smo odluku da Vrsaljkov sljedeći klub bude Atletico Madrid".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Šime Vrsaljko je prije Sassuola igrao za Genou, Dinamo i Lokomotivu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije