Vučević: Sušić je najbolji igrač Hajduka

Sportski direktor Hajduka

Vučević: Sušić je najbolji igrač Hajduka

Hajduk je potpisao novi ugovor s Tinom Sven Sušićem, a na današnjoj službenoj promociji o bh. reprezentativcu biranim riječima govorio je sportski direktor Goran Vučević. 

Vučević je istakao da je Sušić najbolji primjer za mlade igrače Hajduka, obzirom da je svojim postao lider i najbolji igrač momčadi. 

"Tino je pokazao svoj talenat u kontinuitetu i smatram da je igrač velikog karaktera. Svojim zalaganjem i onim što je pokazao došao je i do reprezentacije, bio je na Svjetskom prvenstvu i najbolji je igrač Hajduka u protekloj sezoni. Danas je lider naše momčadi, te najbolji primjer za naše mlade igrače", kazao je Vučević, a potom dodao:

"Što se tiče njegove prodaja, igrača prodaje kontinuitet i jednostavno prodaja dođe sama od sebe. Trčati za nekom prodajom je jednostavno pogrešno. Tino je jako pametan momak i svjestan je da ga samo kontinuitet boljih igara vodi u nešto čime će sutra biti zadovoljan."

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti