Vučica uzvraća Staroj dami i želi veznjaka na Olimpicu
Foto: EPA

Ponuda za veznjaka

Vučica uzvraća Staroj dami i želi veznjaka na Olimpicu

M. Šljivak

Roma i Juventus timovi su koji se baš i ne vole, što pokazuje i velika netrepeljivost između igrača ovih ekipa na terenu.

Stara dama je prošlog ljeta od Rome kupila Miralema Pjanića, što su navijači rimskog tima dočekali "na nož", a ovog ljeta se spominje i transfer sjajnog Radje Nainggolana u redove prvaka Italije.

Međutim, i Roma ima namjeru da se pojača i to upravo iz Juventusa. Na radaru Vučice je 23-godišnji veznjak Mario Lemina, koji je prije nekoliko dana postigao gol u velikom derbiju na Olimpicu.

La Repubblica tvrdi da je Lemina jedna od opcija za Romu i to ako se Franck Kessie odluči preći u Milan umjesto u Romu.

Ipak, posljednju odluku će imati Stara dama. Njihov stav o prodaju Gabonca još uvijek nije poznat, ali je dobro poznato da Bianconeri rijetko prodaju igrači izravnim konkurentima u Italiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma će sigurno i naredne sezone biti glavni rival Juventusu u borbi za titulu prvaka, a vidjećemo hoće li se iz ovog tima uspjeti i pojačati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi