Vukojević: Na proljeće ću biti najbolji Dinamov igrač

Ukoliko bude igrao

Vukojević: Na proljeće ću biti najbolji Dinamov igrač

Ognjen Vukojević svoju karijeru želi okončati u zagrebačkom Dinamu, u kojem se u ovoj polusezoni nije pretjerano naigrao.

Ovaj 31-godišnji fudbaler odigrao je svega sedam utakmica, a u izjavi za Večernji list istakao je da može biti najbolji Dinamov igrač u drugom dijelu sezone. 

"Nije mi žao što sam se vratio. Vjerujem da ću na pripremama izboriti mjesto u timu i budem li igrao, bit ću najbolji Dinamov igrač na proljeće", rekao je Vukojević, koji se potom osvrnuo na svoj ostanak u Zagrebu.

"Iako imam nekoliko ponuda, Dinamo mi je na prvom mjestu! Poklope li nam se želje i ambicije, ostajem u Zagrebu do kraja karijere, lako ćemo se dogovoriti", kažeVukojević.

Vukojević je na Maksimir stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Dynamo Kiewa, a u svojoj karijeri još je nastupao za Spartak, Lierse, Slaven Belupo i Bjelovar. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.