Wagner Love želi u Englesku
Love napušta CSKA

Brazilac seli iz Rusije

Wagner Love želi u Englesku

E. Ganibegović

Brazilski napadač Wagner Love, najvjerovatnije će u januarskom prelaznom roku napustiti moskovski CSKA. Za njega su već interesovanje pokazali veliki evropski klubovi, ali po njegovoj izjavi prva opcija ovog Brazlica će biti engleska Premier liga.


Za usluge ovog igrača iz Premiershipa interesovanje su pokazali Chelsea, Tottenham i Manchester City, ali kako sada stvari stoje, brazilca ćemo od januara gledati na Stanford Bridgeu. Scolari je najavio angažovanje još jednog napadača, a Love je bio na meti "plavaca" i ovog ljeta, kao zamjena za "izgubljenog" Robinha, ali hga tada nisu uspjeli dovesti u svoje redove.

"Moj cilj je otići u Englesku. Dao sam svoje najbolje godine CSKA-u i vrijeme je za odlazak. Ali, ja nisam zamjena za Robinha - ja sam drugi igrač." rekao je Wagner Love.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.