Wagner: Veća motivacija od meča sa Lyonom nam nije potrebna

Wagner: Veća motivacija od meča sa Lyonom nam nije potrebna

Wagner Santos Lago u prošloj je sezoni briljirao u timu Širokog Brijega. Sjajni Brazilac bio je akter utakmice u Češkoj protiv Mlade Boleslav koju je naš prestavnik u Evripskoj ligi naivno izgubio. 

Bez obzira na poraz u prvom meču, Wagner se nada trijumfu na uzvratu i prolasku u naredni krug takmičenja.

„Mlada Boleslav u prvoj utakmici me nije impresionirala. Vidi se da igraju po ustaljenoj šemi sa prebacivanjem lopte na bok nakon čega slijedi centaršut. Što se tiče pojedinačnog kvaliteta igrača smatram da smo mi bolji,“ kazao je Wagner i dodao:

„Siguran sam da ćemo pred našim navijačima odigrati bolje nego u Češkoj. Imamo aktivan rezultat i siguran sam da možemo proći dalje. Nadam se da će ovog puta biti više publike nego na utakmice protiv Gabale kada je ambijent donekle pokvarila jaka kiša. Veća motivacija od utakmice sa Lyonom koja bi nas u tom slučaju čekala nam nije ni potrebna. Možemo proći dalje.“

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.