Walcott i Cazorla produžili ugovore sa Arsenalom

Potvrđeno na službenoj stranici

Walcott i Cazorla produžili ugovore sa Arsenalom

Arsenal je na svojoj službenoj stranici potvrdio da su Theo Walcott i Santi Cazorla produžili svoje ugovore sa londonskim klubom. 

Walcott je Arsenalu produžio vjernost na još četiri godine, dok bi se Cazorla na Emiratesu trebao zadržati do 2019. godine. 

"Obojica su vrlo vrhunski igrači, koji su veoma snažni za naš tim. Veoma smo zadovoljni što su potpisali nove ugovore, jer će se tako osigurati kvalitet", izjavio je trener Arsene Wenger. 

Walcott je u Arsenal stigao iz Southamptona i od aktuelnih igrača ima najduži staž. Odigrao je više od 300 utakmica i postigao 76 golova, dok je Cazorla u dresu Arsenala nastupio 148 puta i postigao 27 golova. On je prije dolaska na Emirates bio član španske Malage. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.