Wales na Srbiju bez Garetha Balea
Foto: EPA

Coleman objavio spisak za kvalifikacionu utakmicu

Wales na Srbiju bez Garetha Balea

Selektor reprezentacije Walesa Chris Coleman je danas objavio spisak fudbalera za utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Srbije.

Wales će u ovu utakmicu ući bez prve zvijezde Garetha Balea koji će susret propustiti zbog suspenzije, dok će, takođe zbog suspenzije, utakmicu propustiti i Neil Taylor.

Colemanovoj ekipi će se priključiti i četiri igrača kojima je ovo prvi poziv u državni tim: Gethin Jones, Lockyer, Ampadu i Watkins.

Golmani: Wayne Hennessey, Danny Ward, Owain Fon Williams.

Odbrana: Ashley Williams, Chris Gunter, James Chester, Ben Davies, Jazz Richards, Joe Walsh, Tom Lockyer, Gethin Jones, Declan John, Ethan Ampadu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Vezni red: Aaron Ramsey, Joe Ledley, Emyr Huws, David Edwards, Joe Allen, Marley Watkins, Harry Wilson, Lee Evans.

Napad: Hal Robson-Kanu, Sam Vokes, Tom Bradshaw, Ben Woodburn, Tom Lawrence.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi