Wanda: Icardi ostaje u Interu

Sretan na Meazzi

Wanda: Icardi ostaje u Interu

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Mauro Icardi u ovoj godini bio je meta mnogih spekulacija oko odlaska iz Intera, no na kraju je ovaj napadač odlučio produžiti ugovor s ovim klubom.

Icardi je krajem prošle godine došao u sukob sa navijačima Intera koji su tražili da preda svoju kapitensku traku i napusti Inter. Ipak, na zadovoljstvo obje strane ovaj nesporazum se brzo riješio, a pored mnogih ponuda Icardi je odlučio da produži svoj ugovor sa Interom.

Argentinac je odlično otvorio novu sezonu u sjajnoj golgeterskoj formi i konačno se izborio za mjesto u reprezentaciji Argentine. Iako se u finišu ljetnog prelaznog roka navodilo da bi Icardi mogao napustiti Inter, na kraju se ispostavilo da je to bila samo još jedna spekulacija.

Nakon svega oglasila se i njegova supruga Wanda Nara koja je ujedno i njegova menadžerica. Zanosna Wanda izjavila je da Icardi uopšte nema namjeruu skorije vrijeme da napušta Inter jer je sretan u ovom klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Produžio je ugovor u trenutku kada su ga željeli mnogi klubovi. Inter je uradio sve da ga zadrži i bilo je očekivano što je ostao. Zaista ne razmišlja u skorije vrijeme da napušta klub jer je sretan ovdje. Za nas kao porodicu je najbolje da ostanemo u Milanu jer naša djeca to žele", poručila je Wanda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi