Watford ne da najboljeg igrača ispod 35 miliona funti
Foto: EPA

Jesu li pretjerali?

Watford ne da najboljeg igrača ispod 35 miliona funti

Napadač Watforda Troy Deeney će ovog ljeta biti najtraženiji igrač ovog kluba na tržištu.

Deeney je i u prošlosti dobijao ponude, ali ih Watford nije želio prihvatiti. Prošle godine je za njega Leicester ponudio 20 miliona funti, a špekuliše se da je sličnu ponudu u januaru poslao i WBA.

Prema pisanju britanskih medija, Watford bi ovog ljeta ipak mogao prodati svog najboljeg igrača ali će za njega tražiti zaista mnogo, neki će reći i previše novca.

Daily Mail donosi vijest da Troy Deeney u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 25 miliona funti, ali da ga Watford ne želi pustiti za manje od 35 miliona funti i bit će zanimljivo vidjeti hoće li iko ponuditi toliki novac za njega (osim Kineza).

Potražite više informacija na temu Premier league:

Troy Deeney ima 28 godina i član Watforda je od 2010. godine. Ove sezone je na 37 utakmica u Premier ligi postigao deset pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi