WBA odbio i treću ponudu za  Berahina
Foto:EPA

WBA odbio i treću ponudu za Berahina

S. Bošković

West Bromwich Albion otbio je i treću ponudu Tottenhama za napadača Saida Berahina.

Dvadesetdvogodišnju napadač postigao je 19 golova u 72 nastupa za WBA, a čitavog ljeta se povezivao s prelaskom na White Hart Lane. Berahino je odsustvovao s posljednje dvije utakmice koje je odigrao ovaj klub u Premier ligi i njegov odlazak se činio kao realna opcija.

Kako prenose britanski mediji Tottenham je na zadnji dan transfer roka poslao ponudu za engleskog napadača koja je odbijena jer klub nema vremena da pronađe zamjenu za njega.

Vrijedi napomenuti da je i menadžer WBA, Tony Pulis, otišao kući, te su šanse za realizaciju ovog transfera u zadnjim minutama svedene na minimum.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Berahino je za mladu reprezentaciju Engleske u 11 utakmica postigao 10 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.