Wenger: Ako volite nogomet, volite i Rosickog

Wenger: Ako volite nogomet, volite i Rosickog

E. Škorić

Arsenal je u utakmici četvrtog kola FA Kupa savladao niželigaša Brightona sa 3:2.

Topnici su, za razliku od nekih drugih favorita, uspjeli da pređu prepreku u četvrtom kolu FA Kupa, te su favoriti za odbranu trofeja. Arsene Wenger, menadžer Arsenala, zna da ima još puno toga za napraviti i puno teških utakmica.

“Jučerašnji rezultati su nam bili upozorenje. Svi timovi igraju dobar nogomet i ako nist spremni, možete da izgubite”, kazao je Wenger, dodavši:

“Bit ćemo jedan od favorita uz neke premierligaške ekipe za osvajanje Kupa, ali ne mogu predvidjeti hoćemo li osvojiti. Imamo dobro iskustvo od prošle godine i znamo da je teško. Želimo odbraniti naslov u ovom natjecanju”.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wenger je hvalio Tomaša Rosickog, koji je danas postigao lijep gol.

“On je sjajan. Igrač je kojeg svi volimo. Ako volite nogomet, onda volite i Rosickog”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.