Wenger: Cilj Arsenala je titula, ali...

Trener Arsenala

Wenger: Cilj Arsenala je titula, ali...

Trener Arsenala, Arsene Wenger, u izjavi za otočke medije kazao je da je cilj njegove momčadi u ovoj sezoni osvajanje šampionske titule.

Njegov tim nakon 22. odigrana kola zauzima šestu poziciju, a zaostatak za prvoplasiranim Chelseajem iznosi čak 14 bodova. 

"Naš cilj je titula, ali moramo da budemo realni. Želimo da pobijedimo u svakom meču, ali trenutno imamo dosta manje bodova manje od Chelseaja."

"Oni moraju da izgube pet utakmica do kraja a mi sve da pobijedimo, ali do sada su poraženi samo dva puta", rekao je Wenger, te dodao:

"Želimo da se koncentrišemo samo na našu igru i pokažemo da možemo da postižemo konstantno dobre rezultate. Ali, teško je reći na kojem mjestu na tabeli ćemo završiti sezonu", dodao je Wenger.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.