Wenger konačno obradovao navijače Arsenala

Malo sreće i za njih

Wenger konačno obradovao navijače Arsenala

Francuski stručnjak na klupi Arsenala Arsene Wenger odlučio je obradovati navijače ovog tima.

Iako se Premiership bliži samom početku, a prelazni rok kraju, Arsenal još uvijek nema ekipu kakvu bi htjeli njihovi navijači.

Najzvučnije ime koje je do sada stiglo na Emirates je Granit Xhaka, ali Wenger ipak poručuje da će nastaviti kupovati do kraja prelaznog roka te da će potrošiti veliki novac.

"Aktivni smo na tržištu. Ako nađemo fudbalera kakvog želimo, onda ćemo sigurno trošiti novac. Sigurno je da već imamo izuzetno snažan tim, ali nastavljamo tražiti nova pojačanja", rekao je Wenger.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vidjet ćemo da li to znači da bi možda Mauro Icardi uskoro mogao stići u London kako se i špekuliše...

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi