Wenger ne odustaje: Naredna želja Miralem Pjanić
Foto: EPA

Topnici nude 35 miliona funti

Wenger ne odustaje: Naredna želja Miralem Pjanić

M. Šljivak

Londonski Arsenal ozbiljno je zainteresovan za dovođenje reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića.

Kako navodi italijanski Tuttosport, londonski tim je preko posrednika kontaktirao rukovodstvo torinskog tima, te su im saopštili kako bi rado vidjeli Pjanića u svojim redovima. 

Navodno, Topnici su spremni izdvojiti 35 miliona funti za bh. veznjaka, ali zasada nema drugih informacija o eventualnoj ponudi.

Pjanić je odigrao fantastičnu sezonu u dresu Stare dame. Osvojio je prvenstvo i Kup Italije, a ako bi do eventualnog transfera došlo, on bi se u Londonu pridružio Seadu Kolašincu, koji je ovog ljeta pojačao tim s Emiratesa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Pjanić se povezuje i sa prelaskom u Barcelonu i spominje se kao nasljednik Andresa Inieste na Nou Campu.

Bh. fudbaler je član Bianconera postao prošlog ljeta, a stigao je iz Rome.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi