Wenger otišao po napadača

Lacazette meta Wengera

Wenger otišao po napadača

M. Šljivak

Menadžer Arsenala Arsene Wenger obavio je razgovore s rukovodstvom Lyona oko eventualnog transfera Alexandrea Lacazettea u londonski tim.

Interes za 25-godišnjeg francuskog napadača je ogroman. Nekoliko timova iz Premiershipa ga želi vidjeti u svojim redovima, a Lavovi su već odbili dvije ponude West Hama.

Menadžer, Topnika Arsene Wenger odlučio se na drugi način pregovora. Lično je otišao na pregovore s agentom sjajnog napadača, a uskoro bi trebao obaviti i pregovore s rukovodstvom Lyona.

Cijena ovog fudbalera nije mala. Arsenal će morati platiti više od 40 miliona eura, što vjerovatno neće predstavljati problem ovom klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Protekle sezone Lacazette je ponovo blistao. Postigao je ukupno 23 pogotka u 43 nastupa za Lyon i ponovo je privukao veliku pažnju na sebe.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti