Wenger: Ovaj poraz teško je progutati
Foto: EPA

Trener Arsenala nakon poraza od Stokea

Wenger: Ovaj poraz teško je progutati

S. Bošković

Fudbaleri Arsenala danas su poraženi od ekipe Stoke Cityja u drugom kolu engleske Premier lige rezultatom 1:0. 

Topnici su dominirali tijekom čitavog susreta, no nisu iskoristili svoje šanse, a Stoke je upisao velika tri boda pogotkom novog igrača kluba Jesea Rodrigueza. 

Nakon meča trener tima s Emirates stadiona Arsene Wenger bio je razočaran s porazom,  s obzirom na to da je Arsenal imao osamnaest šuteve prema golu domaćina, a nije uspio postići gol. 

"Ovaj poraz je teško progutati. Prema prikazanoj igri trebali smo lako slaviti. Nismo imali sreće. Mislio sam da smo postigli regularan gol, no sudije su ga poništile zbog zaleđa", rekao je Wenger, te dodao: 

"Nemam opravdanja za poraz. Primili smo jeftin go, a nismo uspjeli zabiti. Razočaran sam jer je ovo bila utakmica koju smo morali dobiti", zaključio je trener Topnika. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Stoke City u zadnje vrijeme igra sjajno protiv Arsenala, te su poraženi samo jednom u zadnjih osam susreta na Britannia stadionu u susretima ove dvije ekipe. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi