Wenger: Ovaj rezultat je fer
Foto: EPA

Nakon remija na Anfieldu

Wenger: Ovaj rezultat je fer

M. Šljivak

Menadžer Arsenala, Arsene Wenger, smatra da je rezultat od 2:2 protiv Liverpoola najrealniji.

Iako su Topnici ostali bez tri boda u sedmoj minuti nadoknade, Wenger nije nezadovoljan.

"Gol kojeg smo postigli u finišu prvog dijela je bio jako bitan. Giroud je protekle noći bio bolestan, pa je njegov učinak bio veći u drugom poluvremenu", rekao je Wenger, te je dodao:

"Adam Lallana i Philippe Coutinho su nam u prvom poluvremenu stvarali velike probleme. Međutim, mi smo uzvratili u nastavku. Iako smo imali vodstvo, ovaj rezultat je fer", dodao je Wenger.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.