Wenger: Real će pogriješiti ako otpusti Beniteza

"Rafa ima moju punu podršku"

Wenger: Real će pogriješiti ako otpusti Beniteza

E. Čaušević

Menadžer Arsenala Arsene Wenger kazao je da će Real Madrid napraviti veliku grešku ukoliko uruče otkaz Rafaelu Benitezu.

Madriđani su proteklog vikenda deklasirani na domaćem terenu od Barcelone (0:4), a mediji su odmah počeli špekulisati da je to bila i posljednja utakmica španskog stručnjaka na klupi kraljevskog kluba.

"On je odličan trener. Ovom prilikom želim mu poručiti da ima moju podršku i bila bi velika greška Reala ukoliko odluče da 'otjeraju' Beniteza", rekao je menadžer Arsenala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je dodao da se nada da će predsjednik Reala Florentino Perez pružiti podršku Benitezu. Španac je na klupu Reala stigao na početku sezone umjesto Carla Ancelottija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.